º

Sobre mi

Qui sóc?

Benvinguts! Em dic Maria i sóc una mestra d'educació primària que encara no ha pogut formar part d’aquesta bonica professió.


De ben petita ja em vaig enamorar inevitablement i vaig decidir que volia ser mestra. Així que m’hi vaig submergir i aquí estic fent camí per fer realitat el meu somni.

El per què d'aquest blog?

Tot va sorgir durant la meva estada a Londres com a Au-pair. Vaig aprendre un munt de coses amb la família i els nens. I quan faltava poc per tornar a casa em va passar per el cap la idea de plasmar pensaments, neguits, curiositats relacionats amb els infants i l'educació. Aquesta necessitat, les ganes de compartir, debatre i expressar idees em van dur a elaborar el blog.


Però aquesta motivació també va ser empesa per altres motius. En primer lloc, la necessitat d'un canvi educatiu per tal d'aprendre, créixer i avançar junts cap a un nou paradigma. En segon lloc, partir de la importància de fomentar i vetllar per a una educació alternativa més lliure i activa en els infants. 

Per això us convido a totes i a tots vosaltres a submergir-vos en aquest petit racó desitjant compartir i descobrir recursos i experiències per enriquir aquest màgic món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada